perjantai 25. syyskuuta 2015

Becoming a pro

¡Hola chicoos!

Welcome weekin jälkeen halusimme jatkaa surffaamista! Viime viikolla kävimme hankkimassa jäsenyyden California Surf Centeriin, josta voimme 30 eurolla/kuukausi vuokrata laudat, märkäpuvut, kajakkeja, pelejä, skeittilautoja ja paljon muuta niin usein kuin haluamme!





Sen lisäksi halusimme osallistua surffikurssille, joten suuntasimme University Surf Schooliin, joka järjesti myös Welcome Weekin tunnin. University Surf School tarjoaa 58 eurolla kaksi tuntia viikossa kuukauden ajan. Joten tästä eteenpäin keskiviikot ja sunnuntait ovat surffipäiviä! :)

Ensin ajattelin, että ei surffaamisen oppimiseen opettajaa tarvita - olin todella väärässä! Ohjaajasta oli todella hyötyä ja luulen, että ensimmäisen kahden kuukauden ajan ohjaaja voi todella antaa paljon ohjeita perusteiden oppimiseen - sen jälkeen pitää vain harjotella ja harjotella!




Ihanaa löytää urheilulaji, jota voi tehdä päivällä. Päivälämpötilat ovat olleet 28-35 astetta joka päivä ja on todella raskasta aina odottaa auringonlaskua (tai herätä 6:30), jotta voi lähteä lenkille!

¡Besos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti